Wednesday, July 31, 2013

Benefit - World famous neutrals - Sexiest nudes ever.


Greit.
Jeg kjøpte dette palettet kun pga innpakningen.
For realz - It's so kool!
Er innholdet noe å skryte av?
Read on, read on.

Palettet er i en serie på 3, og jeg valge selvsagt det mest okkulte av de.  Jeg mener hallo.
Innpakningen er utrolig flott, solid papp, med et generøst speil bak to sider med tutorials.
Innholdet er sol følger:
2 creaseless creams in Bikini-Tini and Holy Smokes
4 powder shadows in Milk It!, Raincheck?, Pause For Applause and Blingo.
Du kan ta ut produktene og bruke esken til noe annet om du så ønsker.



Jeg er stor fan av cream eyeshadow/base. Og jeg hadde lest mye bra om de to som er i dette palettet. Jeg er ikke over the moon. Joda, de gjør at øyenskyggen sitter bedre og blir mere fargesterk. Men i seg selv er de veldig diskret. Om du foretrekker en veldig subtil base er dette noe for deg. Jeg kan like gjerne bruke paintpot eller primer potion. Jeg har brukt de et par ganger og de gjør det en cream base skal gjøre. Det er fargene jeg ikke er helt med på. Holy Smokes er den mørkeste av de to og er den peneste. Helt klart en god fargebase under alle kalde farger.

Speil og tutorial - praktisk.





Øyenskyggene. Tja. Helt streit?
Igjen, det er kvalitet, de er pigmenterte, de varer, de er svært gode å jobbe med, blending is easy....det er bare fargene som ikke trigger meg. Jeg må si at Blingo er killer. (drep meg nå, for et idiotisk navn...er disse menneskene som finner på slike navn på crack?) Litt av denne midt på øyelokket gir en veldig kul glød, virkelig. Og Milk it (for fuck sake da! Milk it?! Is this a porn film!?) er en veldig fin og subtil highlight til browbone med en flott diskret shimmer. De to andre.....tja....pene....not my kinda thing.


Alt i alt er det ikke verdens mest fantastiske greie. Jeg har ikke de 2 andre i serien men basert på swatches har de farger som er mere meg. Men esken! Den er så fin joooo!
Det er et praktisk palett, det er greit å ha flere produkter i samme eske. Jeg bruker det, og det er helt OK til sitt bruk.

Her ser du hvordan Holy Smokes er påført og blended.

Bikini-Tiny blended.

Kan kjøpes flere steder, jeg kjøpte via HQHair mener jeg å huske
Koster: ca $30.

No comments:

Post a Comment