Wednesday, July 17, 2013

Depotting - It ain't no thang.



Praktisk blogg for de av dere som ikke allerede vet hvordan men depotter øyenskygger.

Innpakningen øyenskygger kommer i tar ofte mye plass, og det er langt mere praktisk å ha de i et palett. Da har du de du trenger lett tilgjengelig, og mindre rot i systemet. Det hele er svært enkelt. Jeg har tatt helt utrolig tekniske bilder for å vise den helt utrolig tekniske prosessen. Host.

Du trenger:

Rettetang
Øyenskygger du vil depotte
Tørkepapir
Pinsett
Litt vold


For å depotte øyenskygger, må du fjerne innpakningen først. Jeg viser hvordan du gjør dette med Mac-øyenskygger.
Du presser ned med pinsetten der plasten deler seg slik som du ser på bildet. Her må du være litt forsiktig så du ikke glipper taket og a: skraper opp hele øyenskyggen, blir pissforbannet og påkaller alle verdens onde demoner, eller b: glipper taket, øyenskyggen flakser gjennom rommet,  knuser i tusen knas i møte med vegg/gulv - noe som også fører også til påkalling av tidligere nevnte onde demoner.


Når du har fått skilt plasten, er det bare å vippe ut øyenskyggen. Øyenskyggen sitter da fast i metall-pan (denne er ofte magnetisk), denne er limt fast til plastdelen som vist på bildet. Her trengs det ikke påkalling av demoner.

Videre har du vært lur og skudd rettetangen på før du begynte prosessen, slik at denne er god og varm. Du legger et ark tørkepapir på rettetangens flatside og plasserer øyenskyggen på tørkepapiret.
Poenget med dette er at varmen fra rettetangen smelter limet som holder plasten og metall-pan sammen. Du kan påkalle onde demoner om du så ønsker. Det påvirker ikke prosessen fra eller til.

 Du må sjekke et par ganger for å sjekke om plasten er varm nok. Plasten er klar når du ser at undersiden har begynt å endre form. Du holder da plastdelen med en hånd og presser fra undersiden med pinsetten der plasten har endret fasong med den andre. Om plasten er varm nok, smelter limet og løsner metall-pan lett fra plasten. Metallet er dritvarmt og du brenner deg noe inni svartehelvete om du ikke er forsiktig. Påkalling av demoner på sin plass. Plasser metall-pan på tørkepapir og la den kjøle seg helt ned.



Når du har depottet alle du ønsker, er det bare å plassere de i et palett. Mac er magnetisk, men det er det ikke alle som er. Er ikke din metall.pan magnetisk kjøper du magnet til palett billig på Evilbay.

Kjør på!

No comments:

Post a Comment