Saturday, March 7, 2015

Berrisom's My Lip TintHvem elsker ikke å pelle av solbrent hud? Eller å dra av de sorte ansiktsmaskene? We do!
Bare nikk. Jeg vet du liker det, din freak.
Såh hva kan være bedre enn et produkt til leppene du kan pelle av? Ingenting sant?

Nuh vel.
Akkurat ja. *nikker*

Berrisom's My Lip Tint er egentlig et genialt konsept. 
Dette er hvordan det virker:
Du påfører et tykt lag med produkt på leppene, selve produktet er som en tykk gloss, eller som om noen har dyttet Slimer ned i en stavmikser. It's sticky, get it?

Jeg nevnte på Facebook-siden at dette produktet nå begynner å komme til vesten, og jeg bare minne dere på at det er et Asiatisk konsept som BB balm og CC feks. Japan og Korea er opptatt av en ren, klassisk look med fokus på klar hud og store øyner. Lepper skal se naturlige ut, som om man nettopp har spist saftige røde bær. 

Du vil se flere som bruker gradering av farge på lepper for å skape illusjonen av søt, liten dukkemunn. Mest farge innerst som duses ut.  Det kommer masse produkter fra de store kjente merkene som Periperia, Tony Moly, Etude House osv...med flytende tints, glosser, crayons osv.  Jeg garanterer at dette vil komme til sommeren hit til Vesten og. Just you wait. 
 
Øverste rad viser gradert stil.Tuben må tørkes av etter bruk.

Det er ikke så nøye hvor nøye du påfører klisset, det som er nøye er at du får nok kliss. Du kan late som om du er med på Paradise Hotell eller Jersey Shore...less på med produkt. Sexy. Neppe det.
Kliss. Men ganske fett bilde da.

Når du har påført store mengder kliss, lar du det sitte på i ca 5-6 minutter til du ser at produktet har tørker, du vil se at det danner seg små rynker om du beveger på munnen. Nå kan du bare finne et sted og dra. Produktet dras av leppene uten noe problem og jeg får alltid med hele overleppen og underleppen i ett drag.
Gøy!

Cray-cray!

Resultatet?
Tja...en svak berry-tinted leppe med et hint av "lik lagt i snøen i noen timer-look" Jeg mener....jeg liker det men jeg tror ikke det er for alle. Nå kommer dette produktet i ørten farger så om du er litt mindre EVÅL at heart enn meg kan du gå for en rosa eller coral feks.
Tinted og gradert meg litt balm on top.

Tinten varer drittlenge. leppene blir noe tørr så du kan fint bruke balm eller klar gloss over. Smaken er....vel....kjemisk. 

Jeg har prøvd med moderat mendge produkt og med nedlesset bimbo-mendge. Det trengs mye, men ikke gå berserk.

Så hva er min ærlige mening?
Genialt og dritmorro konsept, tar lang tid og er übberkliss, det er stas å pelle av og jeg liker fargen. Det er en vittig greie og jeg liker vittige greier. 

Done!


Koster 90,- via ebay.


No comments:

Post a Comment