Saturday, October 13, 2012

Diverse lakk fra de siste 2-3 mnd.









































9 comments:


  1. ååååååååååå herreguud , dette ble for mye på en gang for meg !! :) kan du fortelle meg hva den med store hexagon er for noe :)?? Kor kul vakje den liksom :)?

    ReplyDelete
  2. Hmmmm hvilke lakk er det du lurer på? Hvilke bilde? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. det med de stoooore hexagon glitteret.. mellom girly bitz og smitten :)?

      Delete
  3. Det slår aldri feil! Hver gang jeg er innom her får jeg bare lyst til å gå amok i all verdens sminke/hudpleie/neglelakk-butikker. Du finner så utrolig mange greier jeg får lyst til å prøve :)
    Det verste er at jeg omtrent ikke bruker sminke til hverdags en gang (det skulle en ikke trodd med den øyeskygge-samlinga jeg har)

    Godt det snart er lønningsdag, så jeg kan gå litt bananas i nettbutikkene igjen. Denne posten minnet meg på hvor mange indie neglelakker jeg har lyst på. Nå har jeg fått tak i de fleste jeg ville ha fra KB Shimmer, så da er det videre til et annet merke. Candeo og Crowstoes står begge på den lista...

    ReplyDelete
  4. Candeo og Crowstoes har så mye killer lakk! Det er et hav av muligheter der ute. Og siden jeg er idealist, liker jeg å støtte "the little people" Meget hyggelig med feedback på min samlemani ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Du sier ikke det... ;) Det er en liiten *host* mulighet for at jeg gikk på en smell hos Harlow & Co tidligere i kveld. Men det må jo være lov å handle litt når månedens lønning har funnet veien inn på konto. Problemet er at jeg klarer å stoppe med en butikk...

      Delete
    2. Lov ja! Det er en plikt! :P Det finnes alltid en anledning for å kjøpe lakk.

      Delete