Friday, December 19, 2014

Kat Von D - The Chrysalis palette


OK. Kan vi ha et øyeblikks stillhet? ............
..........

.....

Dette er Kat Von D's Chrystalis palette og det er fucking amazing. Om du ikke kjenner til Kat Von D er du enten ekstremt streit, eller en spoiled rich girl som har tatt valget om å forlate den moderne industrialiserte verden og danse rundt i skolen. Get off my blog, you fitlhy hippie!

Anyways...

 Innpakningen i seg selv er.....gaaaaaah.....makupgazm! Et outstanding design i lilla, blått og med metalliske effekter i uthevninger....Solid utført i stødig papp, magnetisk lokk et generøst speil på innsiden.Mine bilder er som vanlig ræva, men du har å ta hva du får. Tenk.I can't even.
*dies all deaths*
Alle øyenskyggene har navn påført på bakesiden, samt de 3 større øyenskyggene som du kan bruke over de andre 9 for å forandre tekstur, farge og effekt.Solide greier, mann.
  

De tre større skyggene kan brukes som en highligt og, i øyekroken eller hvor ellers du måtte trenge det. Den første er matt, de to andre har varierende grad shimmer. Swatches.

Fargene er kalde og veksler mellom matt, shimmer og metallic. Du har et enormt valg av muligheter her til å mekke deg drøyt dramatiske looks eller nedtonet daywear. Kvaliteten er fløyelsmyk, pigmentert og en drøm å jobbe med. Blending er en drøm og valørene gjør at du har valgmuligheter langt ut i neste århundre. Ca.

o_O


Den blå i midten der....swooon
Aldeles perfekt combo av farger.

*dies*

Buy it.
Sephora fører det, husk shippingen er dyr men du betaler da ikke moms.
Koster: $46.
Kat skal begynne å selge produkter fra sin egen site, om hun ikke allerede har begynt.
No comments:

Post a Comment