Saturday, January 5, 2013

Cirque - Alter Ego.



Cirque er høykvalitetslakk for en lavere pris. De fører alltid unike lakker som skiller seg ut i mengden. De har en helt særegen stil, fra flasken til historiene bak lakkene. Jeg skriver om Alter Ego som er en av de nyeste lakkene de har sluppet. Denne lakken kommer med en ring designet av armsandarmory og er out of stock  på websiden akkurat nå.


Alter Ego er en sort holografisk lakk som overgår det meste når det kommer til kvalitet.
Dette er en one coater, jeg har to strøk på bildene cuz that is how I roll.
Lakken fordeler seg jevnt, og tørker utrolig smooth. Etter 3 dager bruk hadde kun en tommel slight tip wear. Med andre ord svært bra wear time på denne.
Blurry bilde for å vise holo-effekten

Det holografiske shimmeret er som vanlig mest imponerende i sollys, og det bidrar til å gjøre lakken ekstra interessant. Da jeg så swatches online gikk tankene mine umiddelbart til Color Club Revvolution. Dette er ikke en dupe. Holoshimmeret i Alter Ego skaper en dybde i lakken, og vedlikeholder samtidig den sorte creme-basen.
Uten direkte lys innendørs.

Jeg mener bestemt dette er en must have i alle samlinger. Bare flaskene til Cirque er to die for. Dette er den perfekte sorte lakken for de som ønsker en sort med litt mere liv. Den sitter som støpt, påføring er perfekt og den er smooth som bare det.
Blurry bilde for å vise holo-effekten

A++ fra Svarebloggen. Denne må du rett og slett bare eie.
Kan kjøpes via Norway Nails on ikke lenge, og ellers via websiden og andre sites.

1 comment:

  1. It's 9/14/13 and I just placed my first purchase for alter ego. I like dark colors that are a good formula with a little extra something.
    Thanks for a great review.

    ReplyDelete