Wednesday, January 2, 2013

Picture Polish - White Wedding


En av lakkene som kom ut i en samling der flere bloggere laget sin egen helt spesielle neglelakk i samarbeid med Picture Polish. White Wedding er laget av Leah Ann som driver Llarowe. Jeg skaffet med et par av lakkene som kom ut, men sto over White Wedding da den fikk varierte reviews.

Nå kom denne fra Norway Nails og jeg ble veldig glad faktisk. Denne lakken er mye penere RL enn bilder på nett. Og for de av oss som er Billy Idol fans er den jo et must ;)


White Wedding er en transparent hvit med multifarget glass flecks. I lyset har denne en regnbue av farger. Denne effekten er dessverre ikke like sterk innendørs, og på bildene har jeg 4 strøk.
4 strøk betyr at dette er en lakk jeg ikke kommer til å bruke alene, men som en top coat over feks My boyfriend scales walls fra OPI. Skal du bruke denne alene, bruk tynne lag og vent til laget har tørket før du påfører nytt lag. Ellers drar kosten med seg lakken og lager ujevn overflate.

Det er en nydelig lakk, men den er high maintenance. Den er verdt tiden og arbeidet. Men du kan spare mye tid på å bruke den med undies. Som top coat vil denne mist litt av den transparente dybden den får alene. Du får finne ut hva som passer deg best. En ren og pen hvit som skiller seg helt klart ut i mengden hvite lakker. Den gir et litt eterisk preg, og det er jo aldri feil ;)



White Wedding får du snart kjøpt hos Norway Nails, ellers er den til salgs på flere sites til ulike priser.


No comments:

Post a Comment