Friday, April 8, 2011

Seche Vite - As good as they say?

UPDATE: Etter å ha brukt denne lakken siden jeg skrev denne bloggen, har den blitt en favoritt. Den holder 5-6 dager og har gjort neglene mine sterkere og de fliser ikke at all. 100% love.

Kort blogg om en ny neglelakk.  Lover mere spennende anmeldelser i kommende dager. Nytt fra Urban Decay, Two Faced, Jelly Png Pong og mere.

Seche Vite sies å være alle top coats mor som brukes av proffene i salongene. It's all the rave online. Lakken har en egenskap som gjør at den fester seg til basecoat og skal vare lengre.
Den koster ikke skjorta, så jeg tenkte jeg skulle teste. Jeg vil gjøre oppmerksom på at ingenting har til nå være konkurent mot min høyt elskede Tripple Strong fra Sally Hansen. Det er trist at jeg har fått tilbakemelding fra flere om at de ikke har oppnådd noe som helst med Tripple Strong. Jeg har ingen forklaring på hvorfor den lakken gjør mine negler til steinarde klør som kan drepe, mens den ikke funker på andre.

Anyways.
Jeg har Seche Vite top coat og basecoat.
I dag er andre gang jeg tester Seche Vite. Og jeg burde sikkert vente med å anmelde den et par mnd. Men jeg vet allerede nå hva jeg liker og ikke liker.



Positivt: 
*Lakken er tykk og det liker jeg, den minner om Tripple Strong i konsistens. 
*Lakken er lett å fordele siden den ikke er tyntflytende, og legger seg jevnt og pent over hele neglen.
*Den tørker ekstremt raskt. Raskere enn Tripple Strong. Og da mener jeg raskt som i et par minutter.
*Neglene mine ble mindre tørre enn de blir med Tripple Strong, (ser sunnere ut uten lakk)
*Den gjør ikke neglene mine gule, noe Tripple Strong gjør i mindre grad.
*Den gir en skinnende overflate, veldig pent og friskt resultat. Som nylakket i de 3 dagene. No fading.
*Og det mest positive av alt: Den blir knallhard når den er tørket. Like hard som vanlig lakk blir først etter flere timer. Knallhard som i du kan gå på do uten å fåkke opp neglene dine. Rock hard. Og det er kjempepositivt og helt nytt for meg som løper rudt og vifter med hendene som en fugleunge i evigheter for å få ting til å tørke.
China Glaze - Purple Panic + Barry M

*Negativt: Den skulle gjøre at lakken sitter lengre. Min første test varte i 3 dager og da begynte lakken så smått og skalle av og sprekke på sidene. Tripple Strong sitter på i minst 7-8 dager uten å skalle av.
*Jeg kunne også dra av små flak. Jeg er ekstremt kresen på slikt, så jeg fjerner lakk med en gang jeg ser den begynner å skalle av. Om du er litt mindre fussy, vil du sikkert kunne ha denne på i 4-5 dager.
OG for de av dere som er gravide: ""WARNING! This product contains a chemical known to the State of California to cause birth defects or other reproductive harm."

Jeg må vurdere hvordan denne lakken påvirker neglene mine, og den gjør de mindre sprø og om de holder seg lange uten å knekke. Jeg vil se om den holder lengre enn 3 dager. Jeg elsker at den tørket så fort, blir knallhard på 2 minutter og skinner som bare det. Men om den ikke gjør neglene sterke, varer lengre og ikke skaller av før 5 dager, taper den mot Tripple Strong  - my holy grail.

Om du har lyst å teste Seche Vite kan du kjøpe den på Beautybay.
Seche Vite koster ca 80,- og innheolder 15 ml. (Tripple Strong inneholder 13,3 ml)

5 comments:

  1. Hmm, men er det noe hormonforstyrrende midler i den? Da er det vel ikke bra uansett om man er gravid eller ikke..

    ReplyDelete
  2. CaNda har andre regler så vidt jeg vet når det gjelder kjemikaler. Jeg vet ikke hvilke stoff det er snakk om, men den advarselen står visst på alt fra neglelakk til mat.

    ReplyDelete
  3. Canada skulle det stå der, gitt!

    ReplyDelete
  4. Så det er en advarsel av typen "ikke drikke dette hvis du er gravid" som man finner på flasker med alkohol :p

    ReplyDelete
  5. HAHA it could well be, girlfriend :D

    ReplyDelete