Thursday, April 26, 2012

Cover Brand - Sticks'n Stones



Om du er lakkoman har du fått med deg alt drama rundt Cover Brand og Lynderella:

Girls makes indie polish, polish all the rave online, ppl sell polish on Ebay, girl flips put, girls makes secret society where polish is sold, new girl makes similar polish, internet community goes "yey". Original polish girl goes nuts, deletes her blog, and this is me flipping the bird.

In short: Free information, free marked. I am a pirate at heart.
Massive cred to Cover Brand.

Dette er en kick ass lakk. Det er noe så enkelt som matt sort og hvitt glitter i ulike fasonger, og svart og hvitt bar glitter i klar base. Denne har også bittesmå hologlitter som man kun kan se om man har en autistisk evne til å stirre på flasken way up close.
Her kan du se litt av det fine hologlitteret.

Denne lakken er en top coat, og du trenger kun ett strøk for effekten du ser på bildene. glitteret fordeler seg perfekt! Elsker effekten den gir! På bildene har jeg Sinful Colors Cinderella som baselakk og ett strøk Seche Vite top coat. Stunning. Eneste jeg har å utsette, er at kosten var litt bøyd.

Denne er ikke så lett å få tak i, det er en underground lakk, og når den kommer for salg selges den ut på null svisj. Stalk that shit. It's so worth it!




Cover brand selges via Ninja Polish
Koster:  $9




No comments:

Post a Comment