Wednesday, March 14, 2012

Nerd Lacquer


Gahhh I love Nerd Lacquer! Denne jenta lager lakk som ingen andre, og gruser de store produsentene ned i skoene. Lakkene er så sammensatte, så vakre at ord blir fattige.
Jeg fikk 3 nye lakker i posten her om dagen, og daaaaamn. So killer!

Den jeg anmelder i dag er Holy Grail.
Dette er the Holy Grail Boyd Rice burde lete etter om han hadde vett. Men det får bli en annen bloggpost.... *host*
Anyways.
Holy Grail er en nydelig grå/blå lakk, men holografisk glitter i ulike størrelser og en diskret linear holo- effekt i tillegg! I solen er denne to die for. Den beskrives slik: " a super-fine-grained satiny linear holo in a dusty blue-green base with silver microglitter, medium blue-green iridescent glitter, and a liberal sprinkling of big square and hexagonal silver holo glitter. Oh, also? GLOWS IN THE DAMN DARK." 
*Besvime*


Det som er litt trist, er at lakken er såpass dekkende at holo-glitteret forsvinner litt. I flasken er denne helt på trynet stunning, men glitteret er ikke like in your face på neglene. Jeg syns ikke det gjør noe egentlig, neglene glimter i lyset, og er litt mystisk. For oss neglenerder er det stas å finne ut i hvilke lys lakken kommer best til sin rett, og denne lakken er virkelig en holy grail...man leter etter de holografiske skattene hele dagen, og finner de både her og der, men ikke der man trodde. Mystisk.
Her ser du tydelig holo!


Denne er som glitterlakk litt tykk, men lett å jobbe med, husk å riste flasken for å få med alt det fine glitteret. Vent litt mellom strøkene. Har to strøk på bildet, hadde holdt med to. Tørket overraskende raskt, på lik linje med de andre Nerd Lacquers jeg har, trenger et strøk Seche Vite. Perfection.
Indoors.

Indoors

Butikken er stengt for øyeblikket, men følg...med hun åpner igjen soon.

Denne er litt dyrere enn de andre lakkene hennes som koster $10.
Holy Grail koster $16 og er 3-free og ikke testet på dyr.

Støtt indie-lakker folkens!!

No comments:

Post a Comment