Friday, February 17, 2012

a England.a England er et merke jeg har snust på lenge, men ikke kicket på noen av lakkene. Når den nye kolleksjonen kom, og da jeg oppdaget at de hadde gratis frakt via hjemmesiden, falt valget på to av lakkene deres. Den nye kolleksjonen heter "Legend" og består at 7 nydelige lakker. Jeg har Dragon og Ascalon og begge er killer med linear holographic-effekt og duochrome-effekt i ett! Begge har sinnsyk dekkevne og tørker overraskende fort. Flaskene har ren og pen design, firkantede flasker og sølvkork. Pen logo på front, og info er festet på baksiden med klistremerke. a England har et tema som handler om gamle engelske myter og engelsk historie. You know...knights, princes and all that shit: "the touch of regal and beauty in everyone self esteem and to be kind to the others" Seriously. *rolls eyes*

Anyways:

Dragon er en sykt fin grønn, med subtilt gullshimmer. Denne dekker nesten perfekt på ett strøk, men jeg brukte to på bildene. Den er knall i sollyset, og jeg rakk akkurat solen her etter lang dag på HiOA. Kosten er god kvalitet, lakken fordeler seg perfekt uten å  renne ned i neglebåndene og lage trøbbel. A+.
Sollys
Indoors

Ascalon er en unik grå, lilla, grønn lakk. Jeg har faktisk ikke sett noe som ligner før. I solen kommer denne til live og viser alle de underlige effektene og fargene denne har. Denne dekker på to strøk. Se for deg denne med sort stamping. Hell yeah. Love, love, love.
Sollys

Indoors

A England har gratis shipping via siten. (Kan kjøpes via Llarowe og)

Koster: £9 pr stk.
Inneholder: 13 ml.

2 comments: