Friday, February 3, 2012

Nerd Lacquer!!!


Ok for det første: Nerd Lacquer! Hvem elsker ikke navnet i seg selv?! :D
Nerd Lacquer er et indimerke som lages av Amada Collier og selges via hennes Etsy-butikk eller via Harlow & Co. Alle lakkene er inspirert av sci-fi og all things geek. Det er jo fantastisk i seg selv!
Hun selger kolleksjonene sine i bulker, de legges ut hos Harlow & Co og blir revet bort på minutter. Jeg fikk en heads up og satt med fingeren klar ved midnatt. Sikret meg de to jeg hadde mest lyst på, og de kom i posten et par uker senere.Jeg har Hyperspace Bypass (!!) og Gorramit. Jeg syns begge er totalt unike og virkelig så min greie! Denne bloggen tar for seg Hyperspace Bypass, Gorramit kommer om et par dager. (Jeg vil ikke ta av Hyperspace Bypass før jeg må!)

Lakkene kom pakker i masse bobleplast med logo festet på, ingen av lakkene var skadet eller hadde lekasje. Flaskene har sort kork, logo er printet og klistret på fronten. Flaskene er firkantet noe jeg vet mange liner når det gjelder oppbevaring.

Hyperspace Bypass er så kompleks at det er utrolig, og likevel en klar og stunning lakk. Hvordan det er mulig å få mange elementer til å bli en så smooth og høykvalitets lakk, er beyond me. Denne inneholder "pale gold glitter, medium and large golden hex glitter, and small and medium black glitter, plus a sprinkling of holographic hex sparkles, it’ll disintegrate every other polish in your collection" I'd drink to that!! Jeg hadde forventer at denne skulle trenge en baselakk, og at dette var en top coat, eller at den ville trenge 3-4 strøk for å dekke. Not so! På første strøk visste jeg det ville holde med to strøk. Glitteret fordeler seg virkelig helt utrolig perfekt. De sorte glitteret legger seg jevnt over hele neglen.Konsistensen er tykk som den er med glitterlakk, men ikke vanskelig å jobbe med. Penselen har veldig god kvalitet.


Jeg er virkelig helt blow away. Hadde ikke ventet en så bra lakk at all. Jeg må le litt her jeg sitter og skiver, fordi jeg elsker denne lakken så sinnsykt. Den er så fordømt unik. Jeg digger det sorte glitteret i dennne blandingen av gull. Det er så anerledes. Jeg har litt dilla på lakker som har en finish som minner om fugleegg eller sten om dagen, dette er ev av de...men bare badet i bling. Argh....it's so freaking kool!!Tørker også helt på trynet raskt, jeg tenkte at ok den dekker på to strøk men jeg er sikker på at denne vil bruke 30 min på å tørke. Jeg ville vente litt før jeg brukte Seche Vite da jeg tenkte at den vill være så fuktig og at glitteret ville flytte på seg. Not so. Etter 3-4 min er denne ganske tørr. Jeg venter noen min mellom de to strøkene, men jeg kunne ha påført strøk nummer to etter bare ett minutt. Greit so far so good, right? Jeg tenkte...ok den fordeler glitter perfekt, dekker på to strøk, tørker raskt....da mp den spise top coat like there is no tomorrow. Feil igjen. Brukte et strøk Seche Vite og den har kun en vag tekstur. Dude. This is some wicked shit right here. Dette er uten tvil en av mine topp ti lakker. Jeg forguder den og forbanner meg selv for at jeg ikke kjøpt backup.Skal du ha tak i disse lakkene følg med på websiden, på Twitter og Facebook. 


Koster: $10
Inneholder: 0.5 oz.
3-Free
Tester ikke på dyr. 

2 comments:

  1. This is the one I want the MOST! lovely swatches <3

    ReplyDelete
  2. It's so much kooler RL. And the quality really impressed me. A glitter polish that covers in two coats? That's worth the wait ;)

    ReplyDelete