Tuesday, February 28, 2012

Too Faced - Glamour To go.


Jeg har en greie for små, kompakte paletter. Favoritten til hverdagsbruk er ett fra Pixie som er supert. Derfor falt jeg for dette fra Too Faced. Stort pluss med dette er at det har flere øyenskygger og en bronzer i tillegg til en gloss og en rouge. Pluss innpakningen er to die for selvsagt. Det er praktisk å ha alt i ett når man har liten tid eller overskudd.

Too Faced er kvalitetsmerke, de har et sort utvalg av produkter og jeg har ikke noen god forklaring på hvorfor jeg ikke har så mye fra de. Jeg liker eye primeren deres veldig godt feks.


Dette palettet kommer i en nydelig rosa innpakning med gullfonter, og selve palettet er i glossy sort plast med de klassiske mønstrene i plasten, og rosa logo i front med gull. Tres girly. Palettet passer i håndplaten så det er ikke store greierne. Palettet har to etasjer, det øverste er 8 øyenskygger, to av de er matt, resten har variende grad av shimmer. Tonene er duse og går i grått, lilla, rosa, hvitt, brunt, sort, orange og sølv. Altså noe til alle anledninger. Disse øyenskyggene er ikke like pigmenterte som feks Sleek, men det er helt perfekt til sitt bruk. De er ikke melete, dekker godt, glir mykt på lokket og gir deskret resultat. Den sorte er ikke matt, og ikke beksort. Den er flott til en liner, den brune skyggen er mørk nok til at jeg kan lett markere bryn, den hvite er en subtil highlight. Jeg elsker virkelig disse fargene. Det er også et speil i lokket for de som liker det. I skuffen under finner du en generøs blush, en gloss og en bronzer. Og jeg må si jeg er virkelig imponert. Jeg trodde disse ville være for mørk for min hudtone, men nei. Siden de ikke er så høypigmenterte, gir de mere glød enn farge. Love, love. Glossen er en nude, rosa med litt peach shimmer, og den er vidunderlig på lippene og varer overraskende lenge! Både rouge og blush har subtilit shimmer, men ikke noe som gir et glittrende resultat ved påføring. Superfornøyd med dette produktet. anbefales varmt. For ikke å glemme at det er perfekt til å ta med på byen, passer i en liten veske og har det du trenger. Har ikke swatchet skyggene denne gangen, men viser de testet på isteden.sorry tok ikke bilder før jeg testet. Bad, bad Batty.


Too Faced Glamour To Go kjøpes via feks Beautybay og koster der ca 150,-

5 comments:

 1. Eye primeren til Too Faced er fantastisk!
  Fine farger var det og i denne : )

  ReplyDelete
 2. With havin so much content do you ever run into any problems of plagorism
  or copyright violation? My blog has a lot of unique content I've either created myself or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all over the web without my agreement. Do you know any ways to help reduce content from being ripped off? I'd definitely appreciate it.


  My webpage ... magic flight launch box

  ReplyDelete
 3. I all the time emailed this weblog post page to all my friends, since if like to read it next my friends will too.


  Stop by my page ... magic flight launch box

  ReplyDelete
 4. I was more than happy to uncover this page.
  I want to to thank you for ones time just for this wonderful read!
  ! I definitely loved every little bit of it and i also have you book-marked to check out new
  things on your web site.

  My web site :: gold ira

  ReplyDelete