Thursday, February 2, 2012

Stamping plate fra Bornprettystore

Via negleforum for oss lakkomane, ble vi kontaktet av Bornprettystore som lurte på om noen av oss ville motta en gratis stamping plate og poste en review i bloggen. Jeg opplyste de om at jeg skriver ærlige reviews, og dere som kjenner meg vet jeg ikke akkurat pakker ting inn generelt ;)
Jeg minner om at om dere kan få en gratis stamping plate, har blogget om det her:


Jeg valgte denne stamping platen som kom i posten for et par dager siden. Jeg har en million stamping plater fra før, men hva gjør vel en til? Dette er noe ala XL-platene du kan kjøpe via feks Dashia. De kommer i A4, denne fra Bornprettystore er A5. Jeg la merke til at mange av platene de fører har mønstre fra BM-plater og Konad.plater, så sjekk før du bestiller så unngår du dupes.


Denne platen har # CK-06 og er som sagt A5, praktisk da den tar mindre plass, den har hull øverst som de store XL-platene har på siden om man ønsker å ha den i en perm. Den kommer med den valige blå filmen som beskyttelse.  Den har 42 mønster (Thank's for the fish), og det fine er at disse mønstrene er mindre enn de på XL-platen jeg har. Jeg har veldig smale negler så dette er perfekt for meg. Men har du brede negler,kan disse mønstrene fort bli for pusslete. Det er god variasjon i mønster. Ofte er det ørten idiotiske julenisser og annet ræl på slike plater. Her er det en god mix av geometriske mønstre, blader, blomster, spindelvev, fjør og til og med en påfugl! Jeg har ikke testet alle 42, jeg har testet de jeg selv syns var mest spennende, og de jeg var mest opptatt av å se kvaliteten på.

Jeg brute Konad scraper, stamp og polish for testingen. Mønstrene er finslipte, og har ikke ujevn kant som noen billige plater kan ha, du får en fin og krisp avskrapning, og mønsteret fester seg bra til stempelet, og overføres fint til neglene. I noen av de tynneste detaljene, hadde stempelet problemer med å feste skikkelig mot neglen, men det har jeg opplevd Konadplater også. Trikser er å rulle isteden for å trykke.Her kan du se de minste detlajene ikke ble perfekt.


Utover at Bornprettystore har noen dupes på sine plater, ser jeg ikke mye negativt å trekke frem. Jeg hadde forventet ujevne kanter, men de er sleek. Et par av mønstrene kan jeg ikke se hva skal forestille, disse kunne derimot ha vært byttet ut med noe mere tydelig. Jeg digger at denne har fjær, stjerne og blader da det er killer til en minimalistisk mani. Very nice.

Koster: $7,56 (ca 50 nok)
Inneholder: 47 mønster
Størrelse: A5

Til sammenligning:
Dashica koster: € 15 99 (122 nok)
Inneholder: 42 mønster
Størrelse: A4

2 comments:

  1. Dette så jo riktig så bra ut :D Gleder meg til eg får min plate.. husker ikke hvilken eg bestilte. Skulle gjerne hatt denne med fjær på! :D

    ReplyDelete
  2. Fjær er stas ja! Flere av platene de fører hadde mønster jeg har fra før, men denne hadde masse nytt gøy :)

    ReplyDelete