Thursday, August 13, 2020

Skinfood black sugar mask wash off.

En veldig effektig sugar scrub, men ikke for de med sensitiv hud. Min samboer vil ikke bruke denne etter første gang han fikk prøvd den, han ble rød i huden og han syntes den var for røff. Det skal sier at han er en ultrapyse.  Dette er ikke en maske du trenger å bruke ofte, jeg bruker den kanskje 2 ganger i mnd og det holder for meg. En cult classic i korean skinfood. Denne fjerner virkelig død hud.

Denne masken inneholder:

Sucrose (35,000mg), PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Candelilla Wax, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Lanolin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Ethylhexanoate, Stearalkonium Hectorite, Shea Butter, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Caramel, Sorbitan Laurate, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Water, Fragrance. 3.5 oz / 103 ml. Free of parabens, alcohol, mineral oils, this product has a pH level of 5-5.6. 

 

 

 Etter rens, fukt huden m vann, påfør litt av masken og fordel utover ansiktet, less is more. Du vil ganske raskt merke litt prikking i huden. Underlig nok leser jeg på Soko Glam at den IKKE skal prikke men det gjør den for meg. Du ser også ut som om du har deltatt i en mindre PK-pornofilm. It had to be said.

 

One girl - one scrub...
 

La masken være på i 10-15 minutt, gni så inn masken med litt lunkent vann i et par tre minutter unngå øyner og området rundt munnen, skyll av med lunket vann.

Huden blir silkemyk men den trenger mye fuktighet etterpå så kjør på med kveldsrutinen din av skincare, gjerne mere olje enn vanlig. Jeg syns dette produktet er en must i min rutine, min hud tåler denne behandlingen helt fint men ikke for ofte. Bonus for digg duft av brukt sukker.

Jeg har kjøpt min maske hos Yesstyle men ser den er utsolgt der, du får tak i denne flere steder som feks SokoGlam.

 

Det var det, jeg klarer ikke lengre poster om dagen it is what it is...


 

  


No comments:

Post a Comment