Friday, August 28, 2020

Nail art foils.

Ganske sikker jeg har blogget om dette for mange år siden men her er en kort post om nail art foils, en veldig enkel og praktisk løsning for flotte negler.



 


Du trenger:

Neglelakk

Nail art foils

Nail foil glue

Top coat.

 

Foils får du kjøpt for 30 nok ca for 10 ruller på feks Ebay. Ellers så finner du de på kosmetikkbutikker enkelte steder nå. Det er ca en meter i hver rull, foilen kan du få i utallige mønstre, halloween-tema, band logo.... alt du kan tenke deg. På undersiden er foilen matt, Oversiden er glossy.

Jeg anbefaler å lakke neglene med et strøk lakk som er dekkende, jo færre steg desto bedre sitter foilen på neglen. Vent til lakken er HELT tørr, pensle så på et tynt strøk med nail foil glue og vent til denne er tacky, det tar ca 1 minutt, tar du på foil for tidlig vil lakken feste seg til foilen når du tar denne av, så ha tolmod!


 

 

Når du tar på foilen så press ned med en finger, særlig i kantene, og dra forsiktig av foilen for å sjekke om at foilen sitter fast i lakken og ikke omvendt. Når limen er tacky skal foilen løsne uten problem. Da tar det bare et par minutt for en hånd. Jeg anbefaler å ha lim på en hånd om gangen, så slipper du at alt klistrer seg til neglene. (Kattehår...)



Husk å ha den fargerike siden opp, og den matte siden er den som skal presses mot neglen.

Jeg anbefaler å bruke en neglelakk som passer til foilen, er det mye blått bruk en blå lakk, er det mørke farger, bruk sort. Dette gjør at om foilen ikke løsner perfekt så ser det bare kult ut. Til slutt et generøst strøk med Seche Vite top coat. 



Instagram


En superrask og kul metode å få fancy negler i en travel hverdag.

Lykke til!


No comments:

Post a Comment