Saturday, August 14, 2010

China Glaze in Oslo!!!!


Hold på skjørtet, madammer!!

Da jeg vandret rundt i Oslo sentrum i dag, snublet jeg over en ny sminkebutikk jeg aldri har sett før.
Vanligvis går jeg aldri inn i slike butikker fordi bertene som jobber bak disken er som regel noen snotty bitches med verdens verste attitude. Die!
Men av en eller annen uforklarlig grunn, gikk jeg bort for å se i utstillingsvinduet. Og da stoppet hjertet mitt. De hadde China Glaze på utstilling!! *besvime*
Så jeg løp inn og fikk helt dånedimpen over alt de hadde der inne. Endte opp med å kjøpe to lakker fra China Glaze: Purple Panic og Ruby Pumps.
Purple Panic har en sinnsyk kul knallrosa tone, men lakken dekker ikke så godt. Du trenger 3 strøk og top coat fordi den tørker matt. Den skal ha en neon finish, men det har den ikke. Men Ruby Pumps er så sinnsyk fin at det er umulig å beskrive. Men se for deg paljetter, glitter, lakkerte epler og rubiner så er du i nærheten! Den dype, blodrøde fargen minner om ruby red slippers in The Wizard Of Oz. Holy shit, den er stunning!!! (Bildene er ikke i nærheten av å vise hvor fine disse lakkene er desverre)

Piken bak kassen sa de var de eneste i Oslo som fører China Glaze. De hadde Opi også, men ingen farger jeg ville ha. Piken bak kassen var supersøt og hyggelig. Jeg skal definitivt tilbake. En edelsten midt i sentrum.
Butikken var rolig, åpen og hadde en inviterende og avslappet atmosfære. Kan absolutt anbefale denne til de av dere som får utslett av typiske parfymerier :)

Lakkene kostet 99,- pr stk, 14ml.

Butikken heter Kicks og ligger i Kongens Gate 31, og det ligger en på Storo Storsenter og fant jeg ut. På websiden har de oversikt over hvor de andre butikkene ligger i landet. For mine venner i Bergen ligger den på Xhibition ("Make Up Store" antar jeg)

Ellers så måtte jeg bare kjøpe Harajuku Lovers Eau de toilette fordi flakongen var så fordømt nice! Og den dufter kokos, krydder and all things nice.
(Så får jeg bare leve med at jeg fant ut at det er en pop-berte som står bak den)

Jeg vil kort tipse alle om Tone Lise Akademiet som har sin egen neglelakk. Butikken deres ligger i Brugata. De har et fantastisk utvalg av farger og alt man måtte drømme om av utstyr. Har vært kunde der i 3 år og er meget førnøyd :) De er kick ass på base og top coat!

4 comments:

  1. .. men hun er en ganske så kul popberte til å være popberte.

    ReplyDelete
  2. Det har du juggu rett i, av alle vi har å velge mellom så har Gwen litt baller :)

    ReplyDelete
  3. Har visst om Kicks lenge :) Tror det er en svensk kjede, har i hvert fall vært på Kicks i Sverige før de kom til Norge. I <3 Kicks!
    Den de har i Bergen er riktig stor, minst 10x så stor som Make Up Store ;)

    ReplyDelete
  4. Det var etter jeg flyttet gitt :O Heldige dere!!
    Helt ukjent for meg før nå, men jeg er kjempehappy nå som jeg har oppdaget den!

    ReplyDelete