Saturday, August 28, 2010

Laura Mercier - Posh, but perfect.


Litt dyrere merke denne gangen, men et merke jeg er blitt meget begeistret for.

Laura Mercier Tinted moisturizer SPF 20 er et meget godt valg for de av dere som ønsker en lettere form for foundation. Denne er lett på huden, og gir glød isteden for å dekke og gjøre huden matt. Jeg kjøpte denne for å ha noe å bruke om sommeren når jeg ikke ønsker å ha på meg et lass med sminke, og har brukt den stort sett hver dag nå i snart 3 mnd. Det er en fuktighetskrem med et hint av farge, så du sparer litt tid på å ikke måtte bruke fuktighetskrem først. Den inneholder også som nevnt over en SPF 20, og det er jo ikke dumt for huden.
Den kommer i 10 toner så her er det en farge for alle madammer. Jeg har brukt "Nude" i sommer og kommer til å bestille meg en i "Porcelain" når høsten virkelig setter inn.
Det er vanskelig å ta bilde av hvordan denne ser ut på huden, fordi kamera ikke fanger resultatet.

Produktet smelter inn i huden, og føles ikke tung eller klissete. Jeg ser litt mere opplagt ut på 1 minutt, noe som passer bra når man skal opp tidlig og ut døra for å rekke jobb. Du kan påføre produktet med en kost eller fungrene, jeg bruker begge deler alt ettersom hvor god tid jeg har eller hva jeg gidder. Du kan fint bruke dette som en helt vanlig fuktighetskrem: Altså kline det utover trynet med fingrene, and you are good to go. Denne er helt genial for oss over 30 med rynker, jeg vil nok anbefale madammer i vår alder å styre unna de mest dekkende foundations out there.

Vil bare kort nevne at denne ble kåret:
In Style Best Beauty Buy - Best Tinted Moisturizer - April 2009

Allure Editors' Choice Best of Beauty - October 2008 and 2007

Du kan bruke den med og uten primer, jeg har brukt primer når jeg har ønsket er mere varig resultat, men det er ikke nødvendig. Du kan også bruke et løspudder om du ønsker et mere matt resultat, og jeg bruker Loose setting powder fra Laura Mercier. Dette pudderet er ren luxus. Det er så ultralett og fint, det er som å påføre huden et lag silke. Det må rett og slett bare oppleves. *dåne* Bruk en stor pudderkost for best resultat.

Innpakningen til Laura Mercier er svært konservativ, og er nok beregnet på en moden kvinne med litt penger mellom hendene. Jeg foretrekker de litt mere crazy alternativene, men verdsetter kvaliteten på produktene så jeg får helle leve med upper class viben.
Det er faktisk litt digg inni mellom å føle litt luxus i en ellers rimelig grå og bedriten hverdag. Jeg får den følelsen av å finne frem mine produkter fra Laura Mercier.

Det er ikke så mye mere å si om disse to produktene egentlig, utover at de holder svært høy kvalitet. Om du har lyst til å bruke litt penger for å eie litt luxus er dette merket noe jeg på det sterkeste vil anbefale. Dette er hverdagsprodukter som blir brukt mye. Du får masse produkt for pengene, så det er en fornuftig investering.

Laura Mercier tinted moisturizer koster 357,- hos Strawberrynet og inneholder 40ml/1,5oz
Laura Mercier Loose setting powder koster 276,- hos Strawberrynet og inneholder 29g/1oz

Laura Mercier tester ikke på dyr.

Slit'an, som de sier i Bææægen!

2 comments: